Somistus- ja stailauspalvelut

Asuntostailaus.

Kenelle?

  • Sinulle jos kaipaat uutta ilmettä kotiisi ja haluat viihtyä paremmin tärkeimmässä paikassa, omassa kodissasi. Joskus uusi elämäntilanne vaatii uudelleen järjestelyä myös kodissa ja oikea tunnelma saadaan usein luotua stailauksen avulla.
  • Sinulle, mikäli suunnittelet asuntokauppaa. Myyntitilanteessa stailaus on pieni sijoitus kun ulkopuolinen pystyy luomaan oikean mielikuvan kodistasi asunnonostajan silmin.
  • Sinulle yrittäjä, mikäli haluat myymälästäsi viihtyisän ja mahdollisimman toiminnallisen työtilan. Kilpailu on kovaa, panostus myymälän tunnelmaan lisää viihtyvyyttä ja lisää myönteisiä asiakaskokemuksia.

”Ensivaikutelman tärkeyttä ja oikeaa tunnelmaa ei pidä väheksyä, oli kyse sitten kodistasi tai työpaikastasi.”

Miksi?

  • Viihtyisä koti tuo paljon iloa elämään ja lisää onnellisuuden tunnetta, joten miksi siihen ei kannattaisi panostaa? Käyttäen ammattilaista apuna, säästyt turhilta hankinnoilta ja saat harmonisen tunnelman kotiisi.
  • Stailaus ennen asunnon myyntiä luo houkuttelevan mielikuvan kodistasi. Potentiaaliset ostajat tavoitetaan nopeammin ja myyntiaika lyhenee.
  • Paras mahdollinen tunnelma myymälässäsi saa asiakkaat viihtymään pidempään ja todennäköisesti ostamaan paremmin. Myös työntekijöiden viihtyvyyteen kannattaa panostaa, vaikutus näkyy suoraan palvelun laadussa. Kokonaisvaltaisia tuloksia luvassa, kun työtila on viihtyisä ja tunnelma on oikea.

Kuka?

Sanna Komaro, Herttalan perustaja, tehokas visionääri ja moniosaaja. Koulutukseltani olen visualisti ja lisäksi intohimoinen sisustaja. Osaan yhdistää lahjakkaasti uutta ja vanhaa, suosinkin aina mahdollisimman paljon olemassa olevien kalusteiden käyttöä. Olen työskennellyt yrittäjänä 11 vuotta, perustanut itse kolme myymälää ja ottanut selvää kuinka asiakkaat saadaan viihtymään. Tiedän, miten kodista tai myymälästä luodaan yhtenäinen ja tavoitetaan haluttu tunnelma. Sytyn täysillä aina uusista projekteista ja minusta saat luotettavan yhteistyökumppanin mukaan ideasi toteutukseen.

Miten?

Kutsu minut veloituksetta konsultaatiokäynille, esittele projektisi ja kerron sitten, olenko minä sopiva henkilö toteutukseen. Hinta muodostuu aina projektin laajuuden mukaan, joskus riittää yksi tunti ja toisinaan tarvitaan useampi päivä. Stailaus tehdään käyttäen pääsääntöisesti olemassa olevia kalusteita, jotain usein viedään pois ja hieman tuodaan myös tilalle. Käytössäni on laaja somistevuokraamo, taidetta sekä kukat ja viherkasvit. Laaja yhteistyökumppaniverkosto mahdollistaa monipuoliset lisäpalvelut, jonka kautta löytyy ammattilaisia valokuvauksesta pieneen pintaremonttiin saakka.

Somistus

Somistuspalvelu palvelee sinua silloin kun tarvitset apua pienemmän osa-alueen suunnittelussa ja toteutuksessa.

  • Juhliesi yksityiskohdat.
  • Myymäläsi näyteikkuna tai tuotekampanja.
  • Tapahtuman somistus.
  • Kuvauksen somistus.

Suunnittelun ja toteutuksen lisäksi käytössäsi on monipuolinen somistevuokraamo, jonka valikoimasta löytyy tuotteita erilaisiin tilaisuuksiin.

Yhteydenottolomakkeella voit laittaa minulle helposti viestiä ja otan sinuun yhteyttä mahdollisimman nopeasti.

Toivottavasti nähdään pian!

<3 Sanna.

By Herttala

Ota yhteyttä