Olemme siis yhdessä luoneet Herttalan, mutta miksi?

Yksinkertaisesti piti saada työpaikka, paikka missä on mahdollisuus toteuttaa itseään, mahdollisuus kehittyä sekä löytää oma intohimo, se ”mun juttu”. Halusin päästä testaamaan vähän eri juttuja, kokeilla rohkeasti uutta ja luoda samalla jotain omaa. Näitä olin miettinyt äitiyslomalla lähes jokapäivä, edellinen ura oli aika jättää taakse ja uusi suunta piti löytää. Työ on minulle intohimo, sen jo tiesin mutta mikä työ, se oli vielä kysymysmerkki!

Olen työskennellyt yrittäjänä nyt 11 vuotta ja saanut olla monessa mukana, yksi tärkein oppi näistä vuosista on ollut, että aina ihminen edellä! Vaikka jokin tilaisuus/asia tuntuisi kuinka hyvältä mutta yhteys ei löydy itse henkilöön, niin uskalla sanoa ei ja katso mitä tapahtuu. Aasinsiltana päästään siihen miksi juuri minä ja Etta olemme perustaneet Herttalan yhdessä, se ei ollut mitenkään itsestäänselvää ja näin jälkeenpäin ajateltuna ihan todella outoa oikeastaan. Me haluttiin työskennellä yhdessä, se oli oikeastaan ainut yhdistävä tekijä koko yhteistyölle ja molemmat sai toistensa avulla juuri sen mitä piti, vaikkakin täysin eri asioita. Itseasiassa ainut positiivinen kommentti Uusyrityskeskuksessa koko Herttalaan liittyen tuli meidän välisestä kemiasta, olennainen huomio! 😀

Kun perustimme Herttalaa, mietimme mitä kaikkea haluamme meidän tulevalta työpaikalta. Paikka missä pääsee toteuttamaan itseään monipuolisesti, haasteita pitää olla ja mahdollisuus kehittyä. Ihmisten kanssa työskentely oli ehdoton seikka sekä inspiroiva ja innostava työympäristö.

Mikä on molempien intohimo, se mistä jaksamme innostua joka päivä? Miten pystymme muuttamaan intohimon liiketoiminnaksi? Miksi asiakas tarvitsee meitä? Pystymmekö luomaan jotain täysin uniikkia? Kun vastasimme näihin, alkoi kokonaisuus muodostua. Palvelut, somistus & stailaus sekä juhlasuunnittelu oli meillä ajatuksena ensin mutta olimme vahvasti sitä mieltä, että palvelut itsessään ei riitä. Emme ole ehkä messukansaa ja jos haluamme olla esillä tai ylipäätään olemassa, täytyy olla jossain näkyvästi ja me päädyimme kivijalkaan. Omassa kivijalassa pystymme pitämään puotia, järjestämään tapahtumia ja workshoppeja, samalla löytyy työhuone ja voimme muodostaa oman yhteisön.

Tämä on ollut loistava päätös, ja Herttalassa on kyllä huikea fiilis!

”Hyvä energia täällä” sanoi asiakas juuri <3 – helkkari kun tuntui hyvältä!!

Seuraavalla kerralla vuorossa meidän esittelyt!

Kiitos kun jaksoit jälleen lukea <3
-S.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *