Mitäs me tehdään? Mikä on Herttala?

Persoonallinen, yllättävä, hyvänmielen kivijalkaputiikki on meidän ensisijainen toimenkuva. Tuotevalikoima koostuu pääosin kotimaisista pienyrittäjien tuotteista. Valikoimaan kuuluu lastenvaatteet, luonnonkosmetiikka, korut, taide, julisteet, herkut ja kukat sekä kortit. Oivallinen lahjapuoti ja vapaapäivän kohde. Herttalassa viihdytään pitkään ja monen kanssa ollaan päästy tutustumaan jo paremminkin.

Lisäksi meillä on laadukas second hand-osasto, missä myydään uutta ja uudenveroista käytettyä vaatetta. Valikoima päivittyy viikoittain! Asiakas voi tuoda vaatteita meille myyntiin myyntitilillä, maksamme 70% tuotteen myyntihinnasta asiakkaan pankkitilille, kun tuote on mennyt kaupaksi. Vaatteita voi tuoda 1kpl tai koko kassillisen, olemme aina valmiita ottamaan hyväkuntoista vaatetta myyntiin.

Vaatteita voi tuoda meille, milloin vain aukioloaikojemme mukaan ke-pe 12-18, la 10-15. On kyllä supersiistiä, että monet ovat innostuneet tästä second handista meidän kanssa! Ekologinen ja edullisempi keino hankkia päivitystä vaatekaappiin, niin tätä päivää ja luvassa onkin jotain uutta tähän liittyen nyt kevään aikana.

Tuotemyynnin lisäksi olemme luoneet asiakkaille täydellisen (meidän arvovaltainen mielipide) tavan oppia uutta ja viihtyä mielenkiintoisten aiheiden parissa, Kurssit & Luennot eli Herttalan-tapahtumat. Tämä on ollut niin järkyttävän hyvä oivallus, että ollaan muutamat ylävitoset päästy läppäsemään, niin hyvä meininki Herttalassa on ollut! 40 tapahtumaa kerkesimme järjestää ensimmäisen 9kk aikana. Itseaiheutettua kiirettä on siis riittänyt mutta kyllä kannatti, on ollut tosi hauskaa ja vitsi miten mielettömiin tyyppeihin ollaan samalla päästy tutustumaan! Me järjestetään tapahtumia myös tilauksesta. Herttalassa on vietetty parit synttärit ja tyhy-illat, kaveriporukan omat workshopit sekä järjestöille on toiveiden mukaan räätälöity heidän omia tapahtumia.

Mikäli kaipaat helppoa tapaa järjestää jotain uniikkia ja ainutlaatuista, niin ethän epäröi kysyä? Täältä löytyy tehokas tiimi mukaan toteutukseen! Meidän tiloihin mahtuu kerralla noin 10 henkilöä ja yhteistyökumppaniverkoston kautta pystymme järjestämään paikalle monenlaista ohjelmaa.

Ja vielä jatkuu…

Tehdään me vielä muutakin! Ollaan somistettu ja stailattu ympäri Keski-Suomea aina tilaisuuden tullen. Siinä sivussa tehty muille logoja, sisällön tuotantoa ja sparrattu aina kun on apuja kysytty. Tämä tuli hieman yllättäen tässä laajuudessa mutta onhan se superhienoa, että olemme herättäneet myös monen yrittäjän mielenkiinnon meidän toiminnalla. Meistä saat luotettavan kumppanin, kun tarvitset apua visuaalisen kokonaisuuden luomisessa. Meidän vahvuus on tilasuunnittelussa sekä kohteen kokonaisvaltaisessa stailauksessa. Kerron näistä lisää vielä myöhemmin.

Yksinkertaisuudessaan tarjoamme ihmisille aitoja kohtaamisia, mahdollisuuden hankkia kotimaisia ja laadukkaita tuotteita miellyttävässä ympäristössä. Meillä on taustalla aina ekologinen ja eettinen ajatusmaailma. Palvelu on priimaa ja aidosti, suurella sydämellä joka ikinen päivä me tehdään tätä! Onneksi myös muut ovat allekirjoittaneet tämän, ei pelkästään meidän kahden mielipide 😀

 

”Herttala – Pieniä ja Suuria elämyksiä”.

 

Jos tämä kaikki on sinulle uutta tietoa ja kuulet meistä ehkä ensimmäistä kertaa, niin tervetuloa myös itse tutustumaan Herttalan kivijalkakauppaan Vaajakoskelle tai verkkokauppaan https://kauppa.herttala.fi

 

Kevään aikana luvassa lisää tapahtumia kuten, stailauspäivä, kukkasidontaa, saippuanvalmistus ja paljon muuta. Uusia tuotemerkkejä saapuu myös säännöllisesti valikoimaan.

 

Kiitos jälleen, kun jaksoit lukea <3

 

-S

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *