Putiikki

Ainutlaatuinen ja kotoisa putiikki keskeisellä paikalla Vaajakoskella, Jyväskylässä.

Meille tärkeitä arvoja tuotevalinnoissa on kotimaisuus, paikallisuus sekä yksinkertaisesti kauneus. Valikoimassamme on tuotteita mm. Vaajakoskelta, Oravasaaresta, Jyväskylästä, Oulusta, Kuopiosta, Lahesta ja vähän maailmaltakin. Tilaamme tuotteet itse aina tarpeen mukaan sekä asiakkaalle tilauksesta. Herttalaan saapuu tavaraa melkein viikoittain.

Herttalassa on luonnonkosmetiikkaa Ekopharmalta ja ZAOlta, Metsolan ja Ominin lastenvaatteita, kotimaisia koruja, Foodin-luomuelintarvikkeita sekä ihania yksityiskohtia kauniiseen kotiin. Lähialueen tuotteina meiltä löytyy Herttalan oma korttimallisto, Purtsin puupajan sisustustuotteet, Teeleidin teet sekä Punaisen kirahvin kahvit. Lisäksi paikallisten taiteilijoiden By Nina Onlyn ja Liisa Kuuselan upeita teoksia. Maailmalta meille saapuu esteetikon unelma, Nicolas Vahen herkut ja käyttötuotteet keittiöön.

Osana putiikkia toimii uniikki ja laadukas Second hand-nurkkaus, jonka valikoima koostuu uudenveroisista ja valikoiduista vaatteista sekä asusteista. Uusia tuotteita tulee myyntiin viikoittain. Herttalan second hand on osoittautunut todella suosituksi ja meistä on todella hienoa, kun pystymme tarjoamaan tämän ekologisen tavan vaatehankinnoille.

Melkein uskaltaisimme luvata, että jokaiselle löytyy jotakin! Monen mielestä olemmekin oivallinen lahjapuoti laajan tuotevalikoiman ansiosta.

Lämpimästi tervetuloa Vaajakoskelle, herttaiseen Herttalaan elämysostoksille <3

Kurssit & Luennot

Putiikin lisäksi Herttalasta löytyy tilava huone, tuttujen kesken ihan vaan Neukkari, joka on varustettu isolla pöydällä ja mukavilla tuoleilla. Neukkarissa järjestämme itse tapahtumia ajankohtaisista sekä mielenkiintoisista aiheista. Haluamme jakaa osaamistamme Teidän kanssanne ja koota ihmisiä yhteen kiinnostavien aiheiden ympärille. Tulevista tapahtumista löytyy parhaiten infoa Herttalan fb-tapahtumista sekä putiikista paikanpäällä. Kerromme aina, mikäli tilaisuus vaatii erillisen ilmoittautumisen sekä mahdolliset osallistumiskustannukset. Herttalan tapahtumat on iloksemme osoittautunut todella suosituksi, joten suosittelemme reagoimaan nopeasti mikäli löysit jotain mielenkiintoista.

Meidän lisäksi myös sinulla on mahdollisuus saada neukkari käyttöösi. Olit sitten yksityishenkilö tai yrittäjä. Olemme järjestäneet tilaisuuksia räätälöidysti asiakkaan toiveiden mukaisesti, yhteistyössä muiden yrittäjien kanssa tai vaihtoehtoisesti tarjonneet tilat täysin halukkaiden käyttöön. Neukkarin lisäksi voit tilata kauttamme mielenkiintoisen workshopin tai ajankohtaisen luennon osaksi tapahtumaasi, järjestämme tarvittaessa myös tarjottavat toiveidesi mukaan.   

Kerro meille ehdotuksesi niin suunnitellaan yhdessä Sinulle sopiva kokonaisuus!

Toimistohotelli

– työtila käytössäsi

Oletko satunnaisesti vailla toimitilaa, inspiroivaa työympäristöä tai kenties työkavereita?

Uskomme, että kimpassa tekeminen sekä monipuolinen yhteistyö vie meitä kaikkia lähemmäksi omia tavoitteita. Haluamme tehdä osamme avoimen työkulttuurin edistämiseksi ja tarjota Herttalan Neukkaria edullisesti myös muiden käyttöön aina, kun emme itse sitä tarvitse.

Tiloisamme pystyt palvelemaan omia asiakkaitasi monipuolisesti idyllisessä ympäristössä, putiikin yhteydessä.

Neukkari:

Sisältää ison pöydän (tarvittaessa muuttuu kahdeksi) 8 tuolia sekä minisohva ja apupöytä. Hintaan kuuluu nettiyhteys, astiat tarpeen mukaan sekä kahvi/tee-tarjoilu varaajalle.

Tarvittaessa huoneesta saadaan täysin privaatti, joten luottamukselliset tapaamiset onnistuu yksityisesti viihtyvyydestä tinkimättä.

Loistavan muuntautumiskyvyn ansiosta Neukkarissa on mahdollisuus järjestää erilaisia tapahtumia räätälöidysti. Neuvotteluiden ja kokousten lisäksi tilassa voi järjestää luennon, showroomin, workshopin tai rennon kohtaamisen omien asiakkaittesi ja työtiimin kanssa. Tilaan mahtuu sopivasti 10 henkilöä.

Hinnasto:

Aikavälillä keskiviikko – perjantai klo 9.00-20.00, lauantai 10.00-16.00 40€/5h.

Aikavälillä maanantai – tiistai klo 9.00-20.00, sunnuntai klo 10.00-16.00 80€/5h.

Tilaan on esteetön kulku ja ilmaista parkkitilaa löytyy lähistöltä. Saat käyttöösi viihtyisän työtilan, miellyttävässä ympäristössä sekä kaikki tarvittavat onnistuneeseen työpäivään.

Eikö kuulostakin hyvältä? Otahan yhteyttä ja kerro milloin haluaisit saapua paikalle, niin varataan Neukkari käyttöösi!

Somistevuokraamo

Herttalan somistevuokraamosta voit vuokrata kauniit somisteet ja tarjoiluastiat juhliin sekä tapahtumiin. Rekvisiittaa löytyy asuntostailauksiin, näyteikkunaan tai valokuvauksiin. Somistevuokraamo toimii Jyväskylässä ja sovitusti myös muualla Keski-Suomessa. Valitsemasi tuotteet voi noutaa Herttalasta Vaajakoskelta tai tilata toimituksen suoraan tapahtuma paikalle.