Lifestyle-myymälä

Ainutlaatuinen, herttainen lifestyle-myymälä keskeisellä paikalla Vaajakoskella, Jyväskylässä.

Meille tärkeitä arvoja tuotevalinnoissa on paikallisuus, ekologisuus sekä yksinkertaisesti kauneus. Valikoimassamme on tuotteita mm. Oravasaaresta, Vaajakoskelta, Jyväskylästä, Oulusta, Suomesta ja vähän maailmaltakin. Osana lifestyle-myymälää toimii uniikki Second hand -nurkka, jonka valikoima koostuu uudenveroisista ja valikoiduista vaatteista sekä asusteista.

Second hand -tuotteiden lisäksi lifestyle-myymälässämme on ekokosmetiikkaa Ekopharmalta ja Zaolta, Metsolan vaatteita lapsille ja aikuisille, Foodin-luomuelintarvikkeita, Sophie la girafe -leluja sekä Sophien ekologinen ihonhoitosarja lapsille. Lähialueen tuotteina meiltä löytyy Herttalan oma korttimallisto, Nuottalan käsitöitä Jyväskylästä sekä Purtsin puupajan tuotteita Oravasaaresta. Lisäksi Herttalan valikoimissa on paikallisten taiteilijoiden By Nina onlyn kortteja, julisteita ja tauluja sekä herttaisen isomummon Liisa Kuuselan teoksia. Melkein uskaltaisi sanoa, että jokaiselle löytyy jotakin!  

Mikäli koet, että tuotteesi sopisivat herttalaan, otathan yhteyttä! Yhteistyö hyvien tyyppien kanssa kiinnostaa meitä aina!

Lämpimästi tervetuloa Vaajakoskelle, herttaiseen Herttalaan elämysostoksille!

Second hand

 

Second hand -nurkan valikoima päivittyy jatkuvasti ja tuotteita tulee lisää viikottain. Meidän lisäksi myös Sinä voit osallistua tuotevalikoiman päivittämiseen. Käytössämme on myyntitili, jonka kautta voit tuoda tuotteesi meille myyntiin. Palkkiona otamme tuotteen myyntihinnasta 30% ja 70% maksamme pankkitilillesi myyntijakson päätyttyä. Helppoa ja käytännöllistä, eikö? 

Somistus & Stailaus

Onko koti kunnossa? Käykö kauppa?

Herttalassa häärii kaksi visualistia, pesunkestävää esteetikkoa jotka enemmän kuin mielellään on mukana stailaamassa ja somistamassa kotiasi, mökkiäsi, liiketilaasi, toimistoasi tai missä ikinä apua tarvitset. Käyttäessäsi Herttalan palveluita käytössäsi on kaksi tehopakkausta, jotka ovat aina valmiina toimeen ja intopiukeena toteuttavat suunnitelmasi juuri toiveidesi mukaan.

Tässä muutamia esimerkkejä miten voit hyödyntää palveluitamme:

  • Oletko myymässä asuntoasi ja tarvitset kodistasi mahdollisimman houkuttelevan valokuvausta tai asuntonäyttöä varten? Herttalan stailauspalvelu auttaa!
  • Kaipaako kotisi uutta järjestystä tai eikö taulut löydä oikealle paikalle? Onko huonekalujen päivitys ajankohtaista? Tulemme mielellämme avuksi! Kaksi tai kolme ajatusta on aina parempi kuin yksi tai ei ajatusta ollenkaan!
  • Onko yrityksesi visuaalinenilme ajantasalla vai kenties päivityksen tarpeessa? Myyntikampanja tulossa, mutta uudet ideat vähissä? Ja mites näyteikkuna? Olisiko muutos paikallaan? Herttalan somistustaidot ovat käytössäsi!

Miten homma toimii?

Vaihtoehdot:

  1. Konsultaatiokäynti 50€/h
  2. Konsultaatiokäynti + suunnitelma, jonka itse toteutat
  3. Konsultaatiokäynti + suunnitelma, jonka me toteutamme teidän puolesta

Me Herttalassa työskentelemme räätälöidysti asiakkaan toiveiden mukaisesti, autamme joko enemmän tai vähemmän. Asiakas aina päättää! Otahan yhteyttä niin rupatellaan asiasta!

Somistevuokraamo

Herttalan somistevuokraamosta voit vuokrata kauniit somisteet ja tarjoiluastiat juhliin sekä tapahtumiin. Rekvisiittaa löytyy asuntostailauksiin, näyteikkunaan tai valokuvauksiin. Somistevuokraamo toimii Jyväskylässä ja sovitusti myös muualla Keski-Suomessa. Valitsemasi tuotteet voi noutaa Herttalasta Vaajakoskelta tai tilata toimituksen suoraan tapahtuma paikalle.

Kurssit ja luennot

Haluatko oppia uutta? Kaipaatko lisää tietoa?

Meillä Herttalassa järjestetään luentoja ja kursseja mielenkiintoisista sekä ajankohtaisista aiheista. Haluamme jakaa osaamistamme Teidän kanssanne ja koota ihmisiä yhteen kiinnostavien aiheiden ympärille. Emme toki kaikkia kursseja pidä itse vaan silloin kuin omat taitomme ei enää riitä, pyydämme paikalle ammattilaisen avuksemme.

Tulevista kursseista ilmoitetaan meidän verkkosivujen aikajanalla, Herttalan facebookin tapahtumissa sekä putiikissa paikan päällä. Lauantain tapahtumat ovat aina avoimia kaikille koko päivän ajan, arkipäivinä järjestetyt kurssit ja tapahtumat vaativat usein ilmoittautumisen. Miten käytännössä homma sitten toimii? Kerromme aina mikäli tilaisuus vaatii erillisen ilmoittautumisen sekä mahdolliset kustannukset! Ilmoittautua voit sähköpostilla, puhelimitse, facebook-viestillä tai paikan päällä, meille käy kaikki keinot kunhan yhteyksiin päästään! 🙂

Käytössämme olevat tilat soveltuvat erinomaisesti monenlaiseen käyttöön. Herttalan neukkari on varattavissa myös muille, yrityksille sekä yksityishenkilöille. Kerro meille minkälaista tilaisuutta suunnittelet. Oletko yrittäjä, mutta toimitila Jyväskylästä puuttuu? Tilamme soveltuu hyvin esimerkiksi tuote-esittelyyn! Vai haluatko järjestää asiakkaillesi aamukahvit tai tiimillesi palaverin herttalan tyyliin? Yksityishenkilöille tila soveltuu esimerkiksi kutsujen järjestämiseen tai pienen porukan kohtaamispaikaksi.

Vuokra määräytyy käytetyn ajan mukaan, minimi aikavaraus on kaksi tuntia.

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä ja tarkista tilojen saatavuus!