Herttalan Luovatiimi

Somistus & stailaus

Herttalassa häärii kolme pesunkestävää esteetikkoa. Yksi visualisti, toinen on sisustussuunnittelija ja kolmannen intohimona juhlien järjestäminen aina tilaisuuden tullen.

Tyylit meillä kolmella on melkoisen eri, yksi rakastaa harmoniaa, toisen maku on runsas ja rohkea, kolmas tykkää molemmista ja yhdistelee eri tyylit tarpeen mukaan. Tapa työskennellä on meillä kaikilla kuitenkin sama ja se tekee meidän tiimistä erityisen. Herttalan luovatiimi mahdollistaa tehokkaan ratkaisun asiakkaan sisustusongelmiin sekä auttaa järjestämään unelmiesi juhlat toivotussa aikataulussa.

Hinnoittelu

  1. Ideointipalaveri Herttalassa 35€/h tai Konsultaatiokäynti paikan päällä 50€/h.
  2. Ideointipalaveri (35€/h) tai konsultaatiokäynti (50€/h) + suunnitelma sähköpostiin, jonka itse toteutat 30€/kpl.
  3. Konsultaatiokäynti + suunnitelma sekä toteutus 50€/h.

 

Työskentelemme aina räätälöidysti asiakkaan toiveiden mukaisesti. Autamme joko enemmän tai vähemmän, sinä päätät.

Tässä muutama esimerkki miten voit hyödyntää somistus & stailauspalvelua

Kodin tilasuunnittelu

Olemassa olevien kalusteiden uudelleen järjestely kodissasi. Tämä lisää usein viihtyvyyttä ja tuo selkeyttä sekä käytännöllisyyttä. Käyttäessäsi ammattilaisen apua tilasuunnittelussa säästyt turhilta hankinnoilta, saat lisää tilaa ja päivitetyn ilmeen kodillesi.

Suositus Konsultaatiokäynti + toteutus, arvio yhteensä 4h jolloin kustannus on 200€. Lisäpalveluna mahdolliset kalustehankinnat.

Juhlasuunnittelu sekä somistusapu

Moni juhlienjärjestäjä innostuu monesta ja haluaa paljon kaikkea, jolloin lopputulos saattaa tuntua sekavalta.

Ideointipalaveri ammattilaisen kanssa, miellyttävässä ja inspiroivassa ympäristössä helpottaa usein pahimman kaaoksen yli ja ajatukset selkiytyvät. Sijoittamalla tapaamiseen säästät turhissa hankinnoissa sekä pääset etenemään toteutuksessa jouhevammin mikä säästää aikaasi.

Suositus Juhliesi ideointipalaveri Herttalassa 2h, jolloin kustannus on 70€.

Suunnitteluavun lisäksi sinulla on mahdollisuus tilata meidät paikanpäälle somistamaan juhlasi. Kustannus riippuu juhlien koosta sekä työtehtävien monipuolisuudesta. Voit käyttää meitä apunasi juuri niin vähän tai paljon kuin haluat, kysy lisätietoja!

Asunnon myyntistailaus

Asunnon myyntitilanteessa ammattilaisen apu on järkevää sekä tehokasta. Ulkopuolinen näkee välittömästi mikä on eduksi myyntikuvissa sekä asuntonäytössä. Sijoittamalla stailauspalveluun saat luotua asunnon ostajille täydellisen mielikuvan kodistasi. Uskaltaisimme luvata, että saat tämän investoinnin takaisin myyntihinnassa sekä lyhyemmässä myyntiajassa.

Suosittelemme aloitusta 2h konsultaatiokäynnillä, jolloin kustannus on 100€. Tulemme paikalle ja suunnittelemme yhdessä sinulle sopivan ratkaisun toiveidesi mukaan.

Meillä on taidot sekä tarvikkeet stailausta ja somistusta varten, joten ethän epäröi kysyä tarjousta! Lisäksi saat käyttöösi meidän laajan yhteistyökumppaniverkoston, jonka avulla pystymme järjestämään kaiken valokuvauksesta kalustehankintoihin. Ota yhteyttä meihin yhteydenottolomakkeella, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Myös yrityksille

Yritysilmeen päivitys

Teemme myös yrityksille brändin päivitystä sekä liiketilojen stailausta, matkan varrella olemme päässeet suunnittelemaan logoja ja tsemppaamaan aloittelevia yrittäjiä alkuun. Kysy rohkeasti mikäli koet pienen tai miksei isommankin freesauksen olevan tarpeellista. Aloitamme yhteistyön aina yhteisellä tapaamisella! Haluamme aina ensiksi tietää kuka Sinä olet ja tällöin pystymme palvelemaan Sinua toiveidesi mukaan. Tule käymään, tutustutaan ja päätä vasta sitten olemmeko sopiva yhteistyökumppani juuri Sinulle.

By Herttala